yeay . one stalker is coming. thankyou (:

Saturday, 16 April 2011

MY BESTIE !

Ramai member ' member tanye aku 3 hari lepas kenape aku pergi mahkamah . dorang suruh ' cee citee cee citee ' . niee sebab aku pergi mahkahmah ! aku kesian tengok bestie aku dorh . seriusly aku kesian gilee kat dyee . korang dengar citee aku kay . then , korang nilai sendiri laa . adekah bestie aku niee jahat or baek and b'salah kee tak . korang laa nilai sendiri kay . okee laa ! aku mulakan citee pasal bestie aku niee . cerita niee kesah yee disebabkan  GADIS , WANITA dan  PEREMPUAN . sumpah aku cakap , aku rase macam nak bunuh jee ouh betina niee . sorry laa yerk , if bahase aku niee kasar sangat . sakit hati sangat laa dengan betina niee . cerita yee b'mula tahun lepas . bestie aku niee adee couplee . aku tengok budak too , bolee laa . kiree jalan dengan dyee tak segan laa . tp , cuting badan memang t'boek laa . pandai member aku pilih . hehehe ! :) jokee only . aku memang tak suka and benci cikit kat gf member aku niee . cz bajet sangat , if bajet sikit aku tak kesah laa kan . niee double triple bajet , manee bolee terima kan . bajet ladies , bajet cute dan bajet datin laa senang citee . if aku hangout dengan bestie aku too and member ' member laen , adee dyee jee teros checkmate . cz budak perempuan niee kecah cikit , cikit ' cikit ajar bestie aku aku niee blaa . konon , lepak dengan member ' member aku niee sakai , sampah . lepak dengan member ' member dyee jee howt stuff . mengelabah punyee manusia . one day , gf bestie aku niee lari rumah . then , bestie aku yang bodoh bangang niee pergi laa bawak gf dyee balik rumah . suruh aku pulak too yang ambik . memang aku suke kan jadi kuli batak niee . tp , name pun bestie kan . nak tanak , kena laa ambik . nanti kate tak sayang kawan pulak . aku pun dengan dyee pergi laa ampang , cz rumah gf dyee niee kat ampang . lepas jee ambik gf dyee , aku pun bawak laa balik puchong . bestie aku sanggup nak bela dyee . sebusuk ' busuk kentot gf kite pun , akan cakap wangie . yelaa , sayang kan . time ondway balik puchong too , aku rase aku bawak tak laju pun , 80 jee pun . kereta viva pulak too . tiba ' tiba gf bestie aku niee suruh stop kan kereta , dyee katee nak muntah . aku pelik laa , aku tanyee dyee " koee mabuk kee ? " dyee katee tak . then , aku tanyee dyee . koee ambik apee ? sampai muntah bagai niee . dyee cakap dyee ambik dadah yang b'name ' K ' . if korang tak tahu ape benda too . buat ' buat tahu jee kay . tp , sapee yang kaki too . dyee tahu laa ' K ' too apee . sambung balik citee kay ! aduhh , lepas dyee cakap dyee ambik barang too . aku teros maki gf bestie aku too and dalam hati pun b'kate " kecah dorh budak baru nak uptown niee . " hurmm ! layan jee laa . sampai jee kat puchong , bestie aku bawak balik rumah dyee . sayang laa kate kan . HHHAAAKKKTTTUUUIII ! ( aku ludah ) dengki yee aku niee .tp , adee sebab aku buat macam too . korang follow jee citee aku niee , comform korang akan buat macam aku . hehehe !:) then , lame jugak laa gf bestie aku niee duduk rumah family bestie aku . aku rase dalam 2 weeks jugak laa . dyee duduk rumah bestie aku macam anak raja dorh . makan tidoo ' makan tidoo , then , dok dalam bilik jee . yg bestie aku niee jadi laa acai untok betina too . makan tolong ambik kan , then bawak masuk bilik . pastoo , dah laa tompang rumah orang . tak reti hormat orang tua pulak too . bapak bestie aku niee tanyee laa , " awk sekolah lagi kee ? mak ayah awk tak risau kee awk tak balik rumah ? " then , betina niee bolee pulak dyee ' ken ' ( kencing ) orang tua too .  abis basah kepale orang tua too . hahaha :) ! gurau ' gurau . dyee  cakap kat orang tua too , " syee dah abis sekolah pakcik , and mak ayah syee balik kampong . " mak aii ! padahal budak sekolah lagi kan and mak ayah dyee adee kat ampang too . dok melepak tunggu anak yang dyee sangke baek , soleha too balik . bajet gila soleha kan ! padahal segale setan semua ade kat dyee . pastoo , dyee ngadu kat aku . bosan laa dok rumah , aku pun bawak laa pergi karoke and lepak kl . after two days , bestie aku niee gaduh dengan gf . then , lepas gaduh . bestie aku niee pergi beli gam , pastoo hisap . apee kee bodoh kan punye jantan . tak lamee too kantoi dengan aku , memang makan b'tumbuk aku dengan dyee . tp , dyee tak melawan . cz dyee tahu aku fuck orang hisap game niee . manee aku tak angin satu badan , pergi hisap gam sebab perempuan . bodoh tak bodoh laa kan . baek ambik petrol jee , tuang kat badan koe . then bakar jee , kan senang terus tanam . abis citee , apelahh ! then , after one weeks aku pun balik rumah . cz , aku tak sedap hati . bila aku datang rumah bestie aku balik , mak ayah dyee cakap . bestie aku kat balai . pppeeerrrhhh ! terkezot den . biar betol kan , niee mesti kes betina too . takdee laen dah , comform 100% . then , aku dengar betina too buat report . korang apee report dyee buat . dyee katee bestiee aku rogol dyee , dera dyee , kurung dyee , tak bagi makan and tak bagi balik . hurmm ! :( aku dengar jee family bestie aku citee , teros darah aku naek . dalam hati aku cakap " betina niee betol ' betol iblis and setan , keturunan mane laa koee datang . " dekat seminggu jugak laa bestie aku kat lokap . kena pukul sampai masuk hospital , tidoo atas batu , air takdee gulaa and makan lauk ikan masin . kesian dorh ! apee laa salah member aku too . buat baek kat orang , tp niee yang dyee dapat . then , betina too pergi hospital . cz nak check dyee kena rogol kee tak . doctor cakap , takdee kena rogol and adee kesan koyakkan lame kat dyee punyee kemaluan . bodoh dorh betina too , dah laa dah takdee daree . pastoo kecah ' kecah pulak kena rogol . dyee ingat dyee too NORA DANISH kee . macam niee punyaa manusia pun adee kee dalam dunia niee . selame setahon , bestie aku niee naek turun ' naek turun mahkamah . then 3 hari lepas aku baru pergi mahkamah dengan bestie aku . kowang tahu , betina too and satu family punyee belakon and mintak simpati . siap pakai tudung and baju kurung bagai . bapak dyee pakai kupiah and baju melayu bagai . if dah setan too setan jegak laa . tak payah koee nak bajet ' bajet jadi malaikat pulak . then , dye bolee ' ken ' mahkamah . padahal dyee dah angkat sumpah akan cakap benar . tp , dyee bolee cakap mak ayah bestie aku tak bagi makan , and kurung dyee dalam bilik . siap kunci lagi dari luar . bapak dyee ! pastoo siap nanges bagai time citee . aku rase timee too , nak jee aku ambik pistol polis too . tembak satu family dyee , senang teros tanam . dah laa kakak mengadong anak luar nikah . aduhh ! THE STUPID FAMILY niee laa . pastoo , siap mintak RM3000 lagi kat family bestie aku . apee ranking dyee dorh ? korang pikir laa sendiri , betina niee macam manee . and apee gelaran sesuai untok dyee and family dyee . niee laa susah , kalau anggap anak dyee baek and soleha . hurmm ! kepade bestie aku . " wan ! sabar jee kay . biar orang buat kitee . one day , dyee akan terima apee yang dyee buat kat kitee balik . insyaallah , kitee menang kes niee . AMIN ! member baek aku too adelah MUHAMMAD HAZWAN BIN JOHAR !!