yeay . one stalker is coming. thankyou (:

Thursday, 5 May 2011

short story !

hyee semua ! daa lamee kan aku tak update blog aku . adee laa dalam sebulan . sorry laa , bz cikit and banyak prob laa . now , aku nak story kat korang . apee yang jadi kat aku sekarang . kenape kebanyakan gurls yang aku kenal mesti menipoo aku . apee salah aku kat perempuan ? tak bolee kee dorang niee jujur and ikhlas ? aku pun macam orang laen jugak , adee hati and perasaan . but , please laa jangan ingat aku niee binatang . bila mula ' mula kenal kenal , mak aii ! pijak semut pun tak mati . now , daa lamee kenal . koee nak tunjuk kepalee koee laa , koee nak tunjuk laa perangai sebenar koee . now , koee daa adee bf baru kan . mengaku jee laa , jangan nak b'diam diri . text tak balas , call tutop phone . selame niee aku percaye koee , aku ingat koee gurl laen dari yang laen . hurmm ! rupee yee aku salah . bilee aku tanyee sapee boy too , kawan fb . now , koee pun daa adee bf baru kan . koee pilih laa , aku or budak set ' set town too . aku tanak paksee koee . cz , koee adee hak untok pilih sapee .

kawan ' kawan ! sorry laa cz story pendek . takdee mood laa nak citee . cz , sakit hati gilaks vavi dorh . if aku luahkan semua , besok pun tak abis .